Yritys

Päteviä tuotantoteknisiä ratkaisuja

Insinööritoimisto Tuotantoprosessi Ky on oululainen vuonna 1993 perustettu yhtiö. Olemme tuote- ja sen valmistusprosessin suunnitteluun ja asiakkaan liiketoiminnnan kehittämiseen erikoistunut insinööritoimisto.

Etsimme päteviä tuotantoteknisiä ratkaisuja mm. kone- ja laitesuunnitteluun, tuotekomponenttien käsittelyyn, tuotantoautomaatioon ja työkalujen suunnitteluun. Tuemme tietämyksellämme yrityksien tuotesuunnittelua.

Suunnittelun toinen näkökulma

Tuotantoprosessin nopeutuessa kilpailukyvyn ylläpitämiseen tarvitaan uusia ajatuksia ja näkökantoja. Suunnittelijoidemme yksi lähtökohta on "tämän voi tehdä toisinkin, samalla paremmin ja edullisemmin”. Vaikka kehitämme uusia ratkaisuja, suunnitelmiemme laadun ja toimivuuden pohjana ovat tunnetut ja testatut toimilaitteet

 

Toimiva yhteistyöverkosto

Laajan ja tehokkaan yhteistyöverkostomme avulla voimme toteuttaa hankkeet avaimet käteen -periaatteella. Asiakkaan tukeminen niin tuotteiden osien kokoonpantavuuden suunnittelussa kuin tuotantolaitteiden ja -linjan suunnittelussakin on tärkeä osa toimintaamme.

 

Ota yhteyttä

Toimitusjohtaja Kari Kivelä, p. +358 400 580 109, kari.kivela@inststo-tuotantoprosessi.fi